Σχετικά με εμάς

TDT.jpg

Εισαγωγή της εταιρείας
Wuxi Huake μηχανή εξοπλισμού Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή αναστέλλεται πλατφόρμα, κατασκευή κυματίζει και αναρριχόμενες πλατφόρμα. Διαθέτουμε καταρτισμένο ειδικών, επαγγελματικό κέντρο σχεδιασμού CAD και εργαστήριο, προηγμένες CNC κέντρο παραγωγής και εξοπλισμοί εξαιρετικά ακριβή επιθεώρησης. Το προϊόν μας έχουν πήρε επτά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πελάτες από πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.
Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί από το CE, UL, GOST-R, που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων. Την ίδια στιγμή, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις πωλήσεων και τεχνικής συνεργασίας με Γερμανία, Αμερικής, Αγγλία, Ρωσία, ισπανική, Ιταλία, κλπ.
Σειρά προϊόντων
Είμαστε μία από το μεγαλύτερο αναστέλλεται πλατφόρμα, κατασκευή κυματίζει και αναρριχόμενες πλατφόρμα κατασκευαστές στην Κίνα,
Η αναστέλλεται πλατφόρμα που κατασκευάζει η εταιρεία μας διαθέτει πλήρη σειρά, και ZLP150, ZLP200, ZLP300, ZLP500, ZLP630, ZLP800 ZLP1000. (Βιομηχανική δύναμη τάσης: μονοφασική 110V, 220V, τρεις-φάση 220V, 380V και 415V ούτω καθεξής). Το μήκος μέγιστο πλατφόρμα είναι 15 μέτρα.
Το κτίριο κυματίζει έχουμε SC100/100TD, SC200TD, SC100TD, SC200/200TD, ταχύτητα μπορεί να προσαρμόσει από 0-96m/m, έχουμε ράβω μηχανή, Κίνα μηχανή, Nord κινητήρα·
Η πλατφόρμα αναρρίχησης στηρίγματος ανύψωσης, έχουμε SCP230 / 9D, SCP230/12δ, SCP230/24S, SCP230/30S, η ικανότητα μπορεί να γίνει από 1-4tons, ύψος ανύψωσης μπορεί να είναι μέγιστη 200m
Για τους οποίους εξυπηρετούμε
Εργοτάξιο, παραπέτασμα τοίχο, εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση κατασκευή.
Πραγματικότητα και όραμα
Με πρωτοποριακή τεχνολογία, προηγμένων κατασκευή εξοπλισμού, πλήρης επιθεώρηση μεθόδους και ομάδα πρώτης κατηγορίας επαγγελματικής διαχείρισης, η εταιρεία μας σας προσφέρει ειλικρινά με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διακριτικοί υπηρεσιών μετά την πώληση υπηρεσιών.
Τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλής σε όλη την Κίνα και δεκάδες άλλο χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή και ούτω καθεξής. Μας ετήσια απόδοση είναι περίπου 12000 σύνολα, εντός των οποίων το 60% είχαν εξαχθεί στο εξωτερικό.
Μεταφορά
Βρισκόμαστε στην πόλη Wuxi της Jiangsu επαρχία, Κίνα. Είναι περίπου 150 χιλιόμετρα μακριά λιμάνι της Σαγκάης. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική γεωγραφική θέση και άνετη μεταφορά.

Huake Machine Equipment.jpg