Πλατφόρμα εργασίας αναρρίχησης ιστών

Σπίτι > Προϊόν > Εξέδρα εργασίας αναρρίχηση

TDT Πλατφόρμα εργασίας αναρρίχησης ιστού για το κτίριο

TDT Πλατφόρμα εργασίας αναρρίχησης ιστού για το κτίριο

Πλατφόρμα εργασίας για αναρρίχηση ιστών / SCP230 / 9D Η πλατφόρμα εργασίας SCP230 / 9D μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερική διακόσμηση υψηλών προδιαγραφών, κατασκευή υαλοπετασμάτων, εξωτερικό καθαρισμό κλπ. Η αρχή οδήγησης ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή

      Η πλατφόρμα κατασκευής τύπου SCP λειτουργεί με την ίδια αρχή οδήγησης με την ίδια αρχή οδήγησης με ανελκυστήρα κτιρίου. Έτσι τα κύρια μέρη του μπορούν να αντικατασταθούν με ανελκυστήρα κτιρίου όπως το τμήμα του ιστού, το ράφι, το γρανάζι, η συσκευή μείωσης και ούτω καθεξής. Και το πλάτος και το μήκος του μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις επίσης. Έτσι είναι απαραίτητος εξοπλισμός στον τομέα των κατασκευών. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανάγκη για θεμελίωση, έτσι ώστε να είναι εύκολο να αλλάξετε το χώρο εργασίας.

2015311112537327.jpg


Τεχνικές λεπτομέρειες του SCP230

@ 67IVZI (Υ {4_EUVCI63SJZN.png


Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

  1. Μεταφορτώστε

  2. Με συσκευή ζυγοστάθμισης (αποφύγετε το καψί)

  3. Μετακίνηση συσκευής συγχρονισμού (χρησιμοποιείται σε πλατφόρμα διδύμου ιστού)

  4. Με σύστημα προστασίας κατά της πτώσης (μπορεί να εγκατασταθεί ως πελάτης)

  5. Με τη συσκευή ασφαλείας σταθερής ταχύτητας, εμποδίστε την ολίσθηση της πλατφόρμας με υπερβολική ταχύτητα

  6. Με εξοπλισμό προσγείωσης χειρός, μπορεί να προσγειωθεί από τον άνθρωπο όταν διακοπεί η τροφοδοσία ρεύματος


Συσκευασία & Παράδοση

Συσκευασία: κανονική εξαγωγή συσκευασίας
Παράδοση: 30 ημέρες μετά την πληρωμή (ανάλογα με την ποσότητα)

Εταιρικό Προφίλ

    Huake Machine είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή των πλατφόρμες που έχουν ανασταλεί, κτίριο ανελκυστήρα και ιστό εξέδρα εξέδρα, με 13 χρόνια εμπειρίας. Έχουμε ειδικευμένους ειδικούς, επαγγελματικό κέντρο σχεδιασμού CAD και εργαστήριο, προηγμένο κέντρο παραγωγής CNC και υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό επιθεώρησης. Το προϊόν μας έχει επτά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εκτιμάται ιδιαίτερα από πελάτες από πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες.

Τα προϊόντα μας πιστοποιήθηκαν από CE, UL, GOST-R, τα οποία εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων. Ταυτόχρονα, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις πωλήσεων και τεχνικής συνεργασίας με τη Γερμανία, την Αμερική, την Αγγλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ιταλία κ.λπ.


XK9OMNT {ZVQ4JD617M $ 8EYX.pngΑν ψάχνετε για την πλατφόρμα εργασίας TDT Mast Climbing Work For Building, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας, εξοπλισμένο με ένα παραγωγικό εργοστάσιο στην υπηρεσία σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για να αγοράσετε τα προσαρμοσμένα προϊόντα μας στην Κίνα με λογικές τιμές.
Hot Tags: TDT Πλατφόρμα εργασίας αναρρίχησης ιστών για την κατασκευή, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, τιμή, που γίνεται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική