ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σπίτι > Προϊόν > Πλατφόρμα > ΥΨΗΛΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ

Πλατφόρμα πλυσίματος παραθύρων, καθαρισμός πλατφόρμας

Πλατφόρμα πλυσίματος παραθύρων, καθαρισμός πλατφόρμας

TDT είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή πλατφόρμας εναέριας εργασίας. Η πλατφόρμα που κατασκευάστηκε από την εταιρεία μας έχει πλήρη μοντέλα, τις περισσότερες ποικιλίες και προδιαγραφές, και τις ευρύτερες χρήσεις μεταξύ του ίδιου κλάδου στην Κίνα. Μπορούν να γίνουν αντιληπτά σχεδόν σε κάθε πεδίο, με τα σημαντικότερα μοντέλα ZLP150, ZLP200, ZLP300, ZLP500, ZLP630, ZLP800 και ZLP1000.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλατφόρμα πλυσίματος παραθύρων, εργοστασιακή τιμή, παγκοσμίου φήμης-TDT, με πιστοποιητικό CE

6m pin platform.jpg

1) Προδιαγραφή: κοινή ανασταλεί πλατφόρμα και ειδική κρεμαστή πλατφόρμα.

2) Ονομαστικό φορτίο: 100kg - 1000kg
3) Ταχύτητα ανύψωσης: 8-11m / min
4) Πρότυπο Ύψος ανύψωσης: 100m (μέγιστο ύψος ανύψωσης είναι 300m)
5) Υλικά: κράμα αλουμινίου, βαμμένο χάλυβα, γαλβανισμένος χάλυβας εν θερμώ
6) Το μήκος της πλατφόρμας μπορεί να ρυθμιστεί από 1,5 έως 10 μέτρα

5406.jpg

Huake Machine είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή των πλατφόρμες που έχουν ανασταλεί, κτίριο ανελκυστήρα και ιστό εξέδρα εξέδρα, με 13 χρόνια εμπειρίας. Έχουμε ειδικευμένους ειδικούς, επαγγελματικό κέντρο σχεδιασμού CAD και εργαστήριο, προηγμένο κέντρο παραγωγής CNC και υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό επιθεώρησης. Το προϊόν μας έχει επτά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εκτιμάται ιδιαίτερα από πελάτες από πολλές ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες.
Τα προϊόντα μας πιστοποιήθηκαν από CE, UL, GOST-R, τα οποία εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων. Ταυτόχρονα, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις πωλήσεων και τεχνικής συνεργασίας με τη Γερμανία, την Αμερική, την Αγγλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, την Ιταλία κ.λπ.

Συσκευασία: κανονική εξαγωγή συσκευασίας
Παράδοση: 10 ημέρες μετά την πληρωμή (ή ανάλογα με την ποσότητα)


Αν ψάχνετε για την Πλατφόρμα πλυσίματος παραθύρων, Καθαρισμός Πλατφόρμας Suspended, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές της Κίνας, εξοπλισμένο με ένα παραγωγικό εργοστάσιο στην υπηρεσία σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι για να αγοράσετε τα προσαρμοσμένα προϊόντα μας στην Κίνα με λογικές τιμές.
Hot Tags: Πλατφόρμα πλυσίματος παραθύρων, καθαρισμός πλατφόρμας, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εξατομικευμένες, τιμές, κατασκευασμένες στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Εξεταστική